Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Firefly: Φωτιζόμενο mouse pad από την Razer

LED εδώ, LED εκεί, LED και παραπέρα, γιατί όχι και σε mouse pad; Μάλλον κάπως έτσι πέρασαν οι σκέψεις από το μυαλό των ιθυνόντων της Razer και το αποτέλεσμα είναι το Firefly, το οποίο και τιμολογείται στα $60 περίπου. Το νέο αυτό mouse pad είναι οπλισμένο με LED που απλώνονται σε όλην του την περίμετρο και, συνεπώς, ο χρήστης μπορεί να τα ρυθμίσει σε οποιοδήποτε από τις 16,8 εκατομμύρια πιθανές αποχρώσεις που υποστηρίζονται. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το φωτισμό ώστε να χρησιμοποιεί κατά τόπους διαφορετικά χρώματα, να λειτουργεί με εφέ wave, ακόμη και να συντονίζεται με τις χρωματικές επιλογές άλλων περιφερειακών της σειράς Chroma από την Razer.



Τουλάχιστον είναι το μόνο mouse pad που μπορεί να πει ότι γιορτάζει την ημέρα των Φώτων.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • valkongr
    • Όλα τα mlg 12αχρονα preorder τωρα. Στο 0:42 φαίνεται να έχει καλώδιο το pad...ναι προφανώς θα πρέπει να παίρνει από κάπου ενέργεια αλλά είπαμε...τραγικό για να μας πιάσει τα οπίσθια (για αλλη μια φορα) η πιο υπερεκτιμημένη εταιρεία στον πλανητη μετά την apple

    • zerocool7545
    • Το kits της δεκαετίας μας είναι τα LED, έχει βρωμίσει ο τόπος, παντού έχουν βάλει LED, σε λίγο θα μπουν και σε προφυλακτικά, θα αναβοσβήνουν με το έμπα-έβγα!!!

*