Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fold ‘n Roll: Το νέο concept phone της TCL είναι ταυτόχρονα foldable και rollable (video)

*
Η TCL αποκάλυψε ένα νέο smartphone που φαντάζεται ως το επόμενο βήμα και το οποίο είναι ταυτόχρονα foldable και rollable, έχοντας την κωδική ονομασία Fold ‘n Roll. Κλειστό είναι ένα κλασικό Android smartphone με οθόνη διαγωνίου 6.87 ιντσών και ανοίγει σε ένα πιο τετράγωνο σχήμα φτάνοντας την οθόνη του στις 8.85 ίντσες. Όταν, τώρα, χρειαστεί, η οθόνη μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω φτάνοντας σε διαγώνιο τις 10 ίντσες. Στην παρούσα φάση δεν είναι σίγουρο ότι το εν λόγω μοντέλο θα κυκλοφορήσει (ή με αυτήν την μορφή), ωστόσο δείχνει το όραμα της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια στην κινητή τηλεφωνία. Μάλιστα, η εταιρεία έχει αποδείξει εμπράκτως ότι ενδιαφέρεται για νέες τεχνολογίες στις οθόνες, ενώ η δραστηριότητά της και σε αυτόν τον τομέα στην Κίνα είναι έντονη (μέσω της θυγατρικής της, CSOT). Δείτε το Fold ‘n Roll σε λειτουργία, μέσα από το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*