Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απαγόρευση πωλήσεων για Lenovo και Motorola σε σημαντική ευρωπαϊκή αγορά

*
Με ένα σημαντικό πρόβλημα έρχονται αντιμέτωπες Lenovo και Motorola σε μια από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές. Μετά από απόφαση δικαστηρίου, οι δύο εταιρείες είναι αντιμέτωπες με απαγόρευση πωλήσεων των συσκευών τους στη Γερμανία, μετά από νομική διαμάχη με την αμερικανική InterDigital για πατέντες που έχουν να κάνουν με τα WWAN modules.

Πρόκειται για parts που ενεργοποιούν την ασύρματη επικοινωνία με άλλες φορητές συσκευές και έτσι όλες οι συσκευές των δύο εταιρειών που υποστηρίζουν συνδεσιμότητα GSM, UMTS, LTE και 5G δεν θα επιτρέπεται να πωλούνται στην αγορά της Γερμανίας. Σε αυτές περιλαμβάνονται κάποια κινητά της Lenovo, όπως το πιο πρόσφατο Edge 50. To δικαστήριο αποφάσισε ότι η Lenovo χρησιμοποιεί τεχνολογία που η InterDigital έχει πατεντάρει και η κινεζική εταιρεία δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για το σχετικό ποσό αποζημίωσης για αυτήν την χρήση.


Η Lenovo ανέφερε στο δικαστήριο πως θεωρεί τις αξιώσεις της InterDigital άδικες και θα απαντήσει στο δικαστήριο με έφεση. Προς το παρόν, μόνο τρίτοι συνεργάτες μπορούν να πουλάνε συσκευές Lenovo και Motorola στη Γερμανία για όσο υπάρχει διαθέσιμο στοκ, ενώ οι δύο εταιρείες δεν μπορούν να αναρτούν προϊόντα με WWAN στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα. Μένει να δούμε πλέον, αν και εφόσον οι δύο πλευρές τα βρουν στα δικαστήρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*