Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τα πρώτα επίσημα renders των Samsung Galaxy Z Fold4 και Samsung Galaxy Flip4

*
Ο leaker Evan Blass σε συνεργασία με το 91Mobiles, ανάρτησε δύο φωτογραφίες, μια από το Samsung Galaxy Z Fold4 στα θεωρητικά επίσημα χρώματα κυκλοφορίας του και μια από το Samsung Galaxy Z Flip4 σε γκρί, μωβ, χρυσό και γαλάζιο. Και τα δύο τηλέφωνα φαίνεται να έχουν τρομερές ομοιότητες με τους προκατόχους τους, Samsung Galaxy Z Fold3 και Flip3 αντίστοιχα.

Finally - first official Galaxy Z Fold4 and Z Flip4 press renders arrive!


Στις φωτογραφίες μπορούμε να διακρίνουμε την τοποθεσία του fingerprint scanner στα δεξιά, κουμπιά έντασης φωνής και το SIM tray στην αριστερή πλευρά.

Υπάρχει μια ακόμη φωτογραφία, από το MySmartPrice, η οποία είναι πιο αποκαλυπτική. Σε αυτήν φαίνεται και η δεύτερη οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip4, η οποία φημολογείται πως θα είναι 2.1 ίντσες, αναβάθμιση από αυτήν των 1.9 ιντσών του Samsung Galaxy Z Flip3.

Finally - first official Galaxy Z Fold4 and Z Flip4 press renders arrive!

Μία παρόμοια φωτογραφία ανέβασε και το Pricebaba. Φαίνεται πως η πηγή είναι ίδια και συμπεραίνουμε πως οι φωτογραφίες πρέπει να είναι από επίσημη πηγή.

Το μόνο που γνωρίζουμε στην πλευρά των χαρακτηριστικών, είναι πως και οι δύο επερχόμενες συσκευές θα φέρουν το Snapdragon 8+ Gen 1 chipset. Η Samsung θα αποκαλύψει επίσημα τις συσκευές στις 10 Αυγούστου. Το Galaxy Z Fold4 αναμένεται να έχει καλύτερη κάμερα, με φακούς 50MP wide, 12MP ultrawide και 10MP tele, καθώς και 10MP φακό για εξωτερικές selfie. Στην μπροστά πλευρά περιμένουμε έναν φακό 16MP κάτω από την οθόνη.

Finally - first official Galaxy Z Fold4 and Z Flip4 press renders arrive!

Στο Samsung Galaxy Z Flip4 αναμένουμε πάνω κάτω την ίδια οθόνη και κάμερες, αλλά μεγάλη αναβάθμιση στην μπαταρία και fast charging 25Watt.

Finally - first official Galaxy Z Fold4 and Z Flip4 press renders arrive! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*