Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: 3D virtual reality video και δικό του metaverse θα έχει το mixed reality headset της Apple

*
Φημολογείται ότι το mixed reality headset της Apple θα περιλαμβάνει μια υπηρεσία 3D virtual reality video και μια ξεχωριστή εκδοχή για το metaverse. Οι παραπάνω ισχυρισμοί προέρχονται από τον Mark Gurman του Bloomberg και σύμφωνα με τον ίδιο βασίζονται σε πρόσφατες αγγελίες εργασίας. Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι, το 2020 η Apple πρόσθεσε στο δυναμικό της τη NextVR, που παρείχε υψηλής ποιότητας κάλυψη για 3D sports και μουσική σε συσκευές Quest VR, με το σχετικό περιεχόμενο να αφαιρείται μετά την εξαγορά. Μια άλλη αγγελία κάνει αναφορά σε έναν κόσμο 3D mixed reality, που ο Gurman πιστεύει ότι είναι η εκδοχή της Apple για το metaverse, ένα project για το οποίο η Meta στην οποία ανήκει το Facebook, έχει ήδη ξοδέψει $100 δισ.

Στο παρελθόν, ο Gurman είχε δηλώσει ότι το νέο headset της Apple θα ονομαστεί Reality, με την εταιρεία να έχει κατοχυρώσει ήδη τα ονόματα Reality Pro και Reality One. Η τίμη του αναμένεται να είναι μεταξύ $2.000 και $3.000, κυρίως λόγω του ότι θα είναι εφοδιασμένο με το M2 chip, δέκα κάμερες και την υψηλότερη ανάλυση που έχει υπάρξει ως τώρα σε συσκευή VR.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*