Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Περιορισμούς στη USB-C των iPhone 15 και ‌iPhone 15‌ Pro θα θέσει η Apple

*
Σύμφωνα με φήμες η θύρα USB-C στα iPhone 15 και ‌iPhone 15‌ Pro θα έχει τους ίδιους περιορισμούς με τη Lightning. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ένα ειδικό chip που θα αποτρέπει τη συνεργασία τους με φορτιστές τους οποίους δεν έχει εγκρίνει η Apple.

Λέγεται ότι η Apple έχει δημιουργήσει δικές της θύρες USB-C για τον παραπάνω σκοπό. Από τη μία, η εταιρεία θα απαιτεί από τους κατόχους των συσκευών της να αγοράσουν επίσημα περιφερειακά, από τα οποία θα λαμβανει προμήθεια. Από την άλλη, με τον τρόπο αυτό τους προστατεύει από δυνητικά επιζήμια προϊόντα.


Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo προσθέτει ότι η ταχύτητα της USB-C σε ‌iPhone 15‌ και ‌iPhone 15‌ Plus θα παραμείνει στο ίδιο επίπεδο με αυτή της USB 2.0, όπως συμβαίνει με τη Lightning. Μόνο τα ‌iPhone 15‌ Pro και ‌iPhone 15‌ Pro Max θα φορτίζουν ταχύτερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*