Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το Nintendo Wi-Fi USB Connector, λέει η ιαπωνική εταιρεία

*
Η Nintendo ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι του Wi-Fi dongle της θα πρέπει να πάψουν να το χρησιμοποιούν. Η επίσημη ονομασία της συσκευής είναι Nintendo Wi-Fi USB Connector, λανσαρίστηκε το 2005, συνδέεται σε PC και παρέχει πρόσβαση στο Internet για το Nintendo DS. Όμως όσοι συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν θέτουν πλέον σε κίνδυνο την ασφάλεια του υπολογιστή τους και τον καθιστούν ευάλλωτο σε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από τρίτους ή μόλυνση από ιούς.

Δεν είναι δυνατό να υπολογιστεί πόσοι περίπου μπορεί να χρησιμοποποιούν ακόμα τη συσκευή. Η ανακοίνωση καλύπτει και το Nintendo Wi-Fi Network Adapter, που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Ιαπωνία το 2008. Σε σχετική ανάρτηση, η εταιρεία απολογείται για την όποια αναστάτωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*