Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 50% των iPhones ίσως παράγεται στην Ινδία ως το 2027

*
Πριν μερικούς μήνες, η J.P. Morgan υποστήριζε ότι η Apple θα μετέφερε το 25% της παραγωγής της στην Ινδία ως το 2025. Τώρα, η South China Morning Post αναφέρει πως το ποσοστό ενδέχεται να αυξηθεί σε 50% ως το 2027. Λέγεται ότι η Apple έχει μειώσει τις παραγγελίες εξαρτημάτων για τα iPhones από εταιρείες της Κίνας, γεγονός που έχει αρνητικό αντίκτυπο στα έσοδά τους και την τιμή των μετοχών τους.

Προς το παρόν, στην Ινδία πραγματοποιείται το 5% της παραγωγής των iPhones και υπάρχουν ενδείξεις για τη συναρμολόγηση νεότερων μοντέλων, όπως τα iPhone 14, μερικές εβδομάδες μετά την έναρξη της παραγωγής τους στην Κίνα. Σύμφωνα με φήμες, η παραγωγή του iPhone 15 θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε Κίνα και Ινδία.


Επιπλέον η Apple συνεχώς αυξάνει το ποσοστό των AirPods και MacBooks που παράγονται στο Βιετνάμ αντί για την Κίνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*