Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Asus ROG Phone 6D Ultimate θα χρησιμοποιεί το Dimensity 9000+ chipset

*
Η Asus επιβεβαίωσε και επίσημα ότι ετοιμάζει ένα νέο smartphone, το οποίο θα χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο Dimensity 9000+ chipset και στο πρώτο teaser αποκαλύπτεται η ονομασία του που είναι, Asus ROG Phone 6D Ultimate. Το νέο αυτό μοντέλο θα αποκαλυφθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2022, σε τρία ταυτόχρονα events που θα πραγματοποιηθούν σε Νέα Υόρκη, Βερολίνο και Ταϊπέι.

Το Dimensity 9000+ υπόσχεται 5% υψηλότερα σκορ όσον αφορά τη CPU και 10% στον τομέα της GPU σε σύγκριση με το 9000. Πάντως αποτελέσματα που δημοσίευσε το AnTuTu δείχνουν ότι το ROG Phone 6D βρίσκεται ελάχιστα πίσω από τις επιδόσεις του 6 Pro, στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει το Snapdragon 8 Gen 1+. Αυτό όσον αφορά το συνολικό σκορ, γιατί το σκορ της CPU ήταν υψηλότερο σε σύγκριση με οποιοδήποτε chip της Qualcomm.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*