Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο Apple TV 4K έρχεται με A15 Bionic SoC και θύρα Ethernet

*
Η Apple ανακοίνωσε μία νέα, ανανεωμένη έκδοση του Apple TV 4K με γρηγορότερο επεξεργαστή, βελτιωμένη υποστήριξη HDR και καλύτερη συνδεσιμότητα.

Το νέο Apple TV 4K εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή A15 Bionic, με την Apple να ισχυρίζεται ότι έχει 50% ταχύτερη CPU και 30% ταχύτερη απόδοση στη GPU σε σύγκριση με τον A12 Bionic του μοντέλου προηγούμενης γενιάς.


Το νέο μοντέλο προσθέτει υποστήριξη για το πρότυπο HDR10+ μαζί με τις υπάρχουσα format Dolby Vision, HDR10 και HLG. Ενώ το HDR10+ είναι ως επί το πλείστον παρόμοιο με το Dolby Vision όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι πολύ λιγότερο δημοφιλές, με τη μόνη υπηρεσία που προσφέρει περιεχόμενο HDR10+ αυτή τη στιγμή να είναι το Amazon Prime Video.

Τέλος, το Siri Remote Controller έχει -επιτέλους- θύρα USB-C για φόρτιση αντί για Lightning.

Το νέο Apple TV 4K θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Αυτή των 64 GB η οποία περιλαμβάνει συνδεσιμότητα Wi-Fi 6 και αυτή των 128 GB που προσθέτει θύρα Gigabit Ethernet, μαζί με υποστήριξη για το πρωτόκολλο δικτύωσης Thread mesh για τον έλεγχο συμβατών smart home devices.

Στη χώρα μας δεν έχουμε μάθει ακόμα επίσημες τιμές, όμως έχει ανοίξει η εκδήλωση ενδιαφέροντος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*