Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: H Nvidia φέρνει το streaming service Geforce Now στο Android και με υποστήριξη ray tracing

*
Η Nvidia ανακοίνωσε μέσω του επίσημου blog της πως η streaming υπηρεσία Geforce Now θα γίνει διαθέσιμη μέσα στους επόμενους μήνες για συσκευές Android. Αν και δε δίνονται συγκεκριμένες λεπτομέρειες αναφορικά με τις υποστηριζόμενες συσκευές, πέρα από μια αναφορά σε κινητά υψηλών επιδόσεων της LG και της Samsung, θεωρητικά η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για όλους. Μέχρι και σήμερα, το service βρίσκεται σε κατάσταση ανοιχτής beta χωρίς κάποιο συνδρομητικό μοντέλο και υποστηρίζει παιχνίδια που έχουν αγοραστεί μέσω άλλων καταστημάτων, όπως για παράδειγμα το Steam.

H Nvidia έχει στο πρόγραμμά της την τελική διάθεση της υπηρεσίας μέσα στο επόμενο διάστημα. Μαζί με την ανακοίνωση για την κυκλοφορία της υπηρεσίας στις συσκευές Android, η Nvidia έκανε γνωστό πως έχει ξεκινήσει να αναβαθμίζει την υπηρεσία Geforce Now, ώστε να υποστηρίζει την τεχνολογία RTX ώστε να προσφέρει την εμπειρία ray tracing γραφικών μέσα από το streaming περιβάλλον της.




Διάβασε και για τα καλύτερα παιχνίδια για android 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*