Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H AMD πιστεύει πως η έλλειψη των chips για κονσόλες επόμενης γενιάς θα περιοριστεί το δεύτερο μισό του 2022

*
Η AMD, η οποία δημιουργεί τα GPU και CPU chips των PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S, πιστεύει πως η έλλειψη των παραπάνω chips θα είναι μικρότερη το δεύτερο μισό του 2022. Ωστόσο, η CEO της AMD Lisa Su αναφέρει πως το πρώτο εξάμηνο τα δεδομένα θα παραμείνουν τα ίδια. Οι κατασκευαστές των κονσολών παλεύουν με την έλλειψη chips για πάνω από 18 μήνες καθώς λόγω της πανδημίας του Covid-19, αρκετές αλυσίδες που προμηθεύουν τα απαραίτητα υλικά έκλεισαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στην αύξηση της ζήτησης για συσκευές gaming.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο διευθυντής του Xbox Phil Spencer δήλωσε πως το πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κονσολών θα συνεχίσει το 2022, καθώς η έλλειψη chips δεν ήταν ο μόνος λόγος που κυκλοφόρησαν στο κόσμο τόσες λίγες κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*