Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Acer ανακοίνωσε τα Aspire 5 και Aspire 7 laptops με επεξεργαστές της AMD

*
Το Aspire 5 της Acer θεωρείται ένα από τα καλύτερα budget laptops, ωστόσο τα reviews ήταν ανάμεικτα φέτος. Στο κόσμο άρεσε περισσότερο το μοντέλο με επεξεργαστή της AMD παρά το αντίστοιχο με επεξεργαστή της Intel. Έτσι, η Acer αποφάσισε να ανανεώσει τα Aspire 5 και Aspire 7 με τους ολοκαίνουργιους επεξεργαστές της σειράς Ryzen 5000 της AMD.

Το Aspire 7 θα κυκλοφορήσει με κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1650, θα ζυγίζει γύρω στα δύο κιλά, ενώ η μνήμη μπορεί να φτάσει έως τα 32GB DDR4 και ο αποθηκευτικός χώρος στα 1TB με PCIe SSD. Τέλος, θα υποστηρίζει Wi-Fi 6. Η Acer επίσης προσφέρει λογισμικό το οποίο βελτιώνει την οπτική εμπειρία στην οθόνη FHD 15,6 ιντσών του Aspire 7. Σύμφωνα με την εταιρία, το Acer Color Intelligence και το Acer ExaColor ρυθμίζει το gamma και το saturation σε πραγματικό χρόνο για να "προσφέρει visuals με υψηλή ακρίβεια".


Όσον αφορά το Aspire 5, είναι πιο οικονομικό και προορίζεται για ερασιτέχνες bloggers, φωτογράφους και μαθητές. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του laptop, το Aspire 5 αντικαθιστά το chip της Nvidia με αυτό της Radeon RX 640 της AMD. Η μνήμη του μπορεί να φτάσει τα 24GB ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος τα 1TB με M.2 PCIe SSD NVMe ή τα 2TB με HDD. Επιπλέον, υποστηρίζει την τεχνολογία BlueLightShield για να μην κουράζονται εύκολα τα μάτια του χρήστη. Τέλος, η Acer αναφέρει πως το laptop επιτρέπει "αστραπιαία μεταφορά αρχείων" (αν και δεν ανέφερε ταχύτητες) ενώ υποστηρίζει dual-band Wi-Fi 6.

Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν πολλαπλά cooling modes, όπου θα μπορείτε να ρυθμίσετε την λειτουργία του ανεμιστήρα ανάλογα την εργασία.

Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην Βόρεια Αμερική το Μάρτιο, ενώ το Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Η διανομή του Aspire 5 θα ξεκινήσει στην Κίνα αυτό το μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*