Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H LG θα παρουσιάσει στο CES 2018 τηλεόραση 88 ιντσών ανάλυσης 8Κ

*
Η έκθεση Consumer Electronics Show 2018 πλησιάζει και σιγά σιγά οι εταιρείες αρχίζουν να προετοιμάζουν το οπλοστάσιό τους. Έτσι λοιπόν, στον τομέα των τηλεοράσεων, η LG αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο, 88 ιντσών με ανάλυση 8Κ. Η οθόνη αναμέμεται να είναι τύπου OLED, οπότε θα υπάρχουν υψηλά επίπεδα αντίθεσης και τέτοιες αποχρώσεις του μαύρου, που τα χρώματα θα διατηρούν τη ζωντάνια τους ακόμα και σε γωνίες θέασης, που άλλες LED τηλεοράσης οπίσθιου φωτισμού θα παρουσίαζαν προβλήματα. Βέβαια, το μεγαλύτερο μειονέκτημα της εν λόγω τηλεόρασης, θα είναι η τιμή της, που ναι μεν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά αν λάβει κανείς υπόψη τα περίπου $20.000 που κοστίζει η LG OLED77G6P με μέγεθος 77 ίντσες και ανάλυση 4Κ, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι για μερικές ίντσες επιπλέον και διπλάσια ανάλυση, οι καταναλωτές θα κλήθούν να πληρώσουν μερικές χιλιάδες παραπάνω. Τέλος, με βάση τα σημερινά δεδομένα, η αγορά μιας τέτοιας τηλεόρασης ίσως και να μην αποσβέσει άμεσα τα λεφτά της. Γιατί, ναι μεν κάποιος θα έχει στο σαλόνι του την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όμως το βασικότερο θέμα είναι που θα βρει περιεχόμενο ανάλυσης 8Κ για να απολαύσει πραγματικά τις δυνατότητες μιας τέτοιας συσκευής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*