Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Lenovo παρουσίασε το πρώτο ThinkPad X1 foldable PC στον κόσμο (video)

*
Μετά τα foldable smartphones, ήρθε η ώρα για τα foldable PCs και η Lenovo παρουσίασε τον πρώτο υπολογιστή της σειράς ThinkPad X1 με οθόνη που θα διπλώνει! Τυπικά, πρόκειται για μια οθόνη που ακολουθεί τη λογική των smartphones αντίστοιχης τεχνολογίας και αναμένεται να δοθεί στην αγορά το 2020.

Η συσκευή φέρει ένα 13,3’’ OLED 2K panel της LG με αναλογία πλευρών 4:3, το οποίο και διπλώνει εσωτερικά και δημιουργεί την αίσθηση ενός κλειστού βιβλίου. Το hardware που θα βρίσκεται στο εσωτερικό του δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αλλά η Lenovo έχει βάλει στόχο να προσφέρει αυτονομία μιας ημέρας.


Στα περαιτέρω χαρακτηριστικά, το πρώτο ThinkPad X1 foldable PC θα έχει επεξεργαστή της Intel, θα ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό και η οθόνη του θα είναι αφής. Η εταιρεία σημείωσε πως υπάρχουν πλάνα για υποστήριξη cellular επικοινωνίας, την κυκλοφορία ενός bundled Wacom pen (που κουμπώνει στο πλαϊνό τμήμα) και φόρτιση μέσω USB-C.

Δείτε κοντινά πλάνα σε ένα χαρακτηριστικό video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*