Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft αποκαλύπτει τη νέα AR συσκευή της, το HoloLens 2

*
Η Microsoft παρουσίασε την δεύτερη εκδοχή του AR headset της, HoloLens 2. To Reuters αποκαλύπτει πως η συσκευή θα αρχίσει να διατίθεται προς πώληση τον Σεπτέμβριο στα $3.500 δολάρια.



Η τιμή αυτή καλύπτει μόνο την συσκευή, ενώ η έκδοση για τους δημιουργούς έχει μηνιαία συνδρομή στα $99 δολάρια και περιέχει κάποια επιπλέον μπόνους όπως πόντοι για το Azure αξίας $500 δολαρίων, 3 μήνες δοκιμής για την μηχανή γραφικών Unity Pro και το πρόσθετο PiXYZ που βοηθάει στην προβολή CAD περιεχομένου σε AR.



H δεύτερη έκδοση του headset επαυξημένης πραγματικότητας της Microsoft διαθέτει μεγαλύτερο πεδίο προβολής, στις 52 μοίρες από τις 34, διατηρεί την ίδια ανάλυση με 47 πίξελ ανά μοίρα και τέλος ισχυρότερη επεξεργαστική ισχύ και επιτάχυνση στον εντοπισμό κίνησης των ματιών. Για την ώρα και σύμφωνα με τα παραπάνω είναι σαφές πως το HoloLens 2 απευθύνεται καθαρά σε επιχειρήσεις και κυρίως αυτές που ασχολούνται με εφαρμογές σχεδιασμού CAD. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*