Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Qualcomm ετοιμάζει συσκευή Android στη λογική του Nintendo Switch

*
H Qualcomm είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο χώρο της τεχνολογίας και φαίνεται πως ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια φορητή συσκευή για gaming, στη λογική του Nintendo Switch. Σύμφωνα με κάποιες πηγές, η κονσόλα θα έχει λειτουργικό Android και θα έχει στόχο να προβάλλει και τις δυνατότητες των Snapdragon chipsets. Το design της θυμίζει το σύστημα της εταιρείας του Κυότο, με δύο χειριστήρια στη λογική των Joy-Cons δεξιά κι αριστερά από μια οθόνη και τα οποία θα κατασκευαστούν από γνωστή εταιρεία του χώρου. Από την άλλη, θα έχει μπαταρία 6.000mAh με υποστήριξη τεχνολογίας Quick Charge και θα μπορεί να υποστηρίξει έξοδο εικόνας σε τηλεοράσεις και monitors με είσοδο HDMI. Για τα του αποθηκευτικού χώρου, θα έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα στο εσωτερικό, ενώ θα φέρει και SD card slot για περαιτέρω επέκταση. Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια, θα υποστηρίζει το Google Play και τα games του Android. Στόχος της Qualcomm είναι να λανσάρει τη συσκευή στο πρώτο τρίμηνο του 2022, με υποστήριξη 5G και με μια τιμή που θα ξεκινάει από τα 300 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*