Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H ROCCAT ανακοίνωσε τα ROCCAT Sova laptobars

Η ROCCAT ανακοίνωσε τη διάθεση της οικογένειας ROCCAT Sova Gaming Boards. Για δεκαετίες, αποκλειστική πρόσβαση στο living room είχαν οι παιχνιδομηχανές. Εκατομμύρια τις έχουνε απολαύσει παίζοντας από τον καναπέ, βιώνοντας ανέμελα την εύκολη plug-and-play διασκέδαση που παρείχαν. Αν και μερικά μικρά PCs ή διάφορες τεχνολογίες steaming έχουνε μισανοίξει την πόρτα του living room στο πέρας των χρόνων, το SOVA  την ανοίγει τώρα ορθάνοιχτα. Γεφυρώνoντας τελικά το κενό μεταξύ desk-and-chair PC gaming και living room play, το Sova παρέχει το τελικό, ζωτικής σημασίας συστατικό που κάθε gamer θέλει να έχει, δηλ. την αγαπημένη του gaming εμπειρία από τον καναπέ. Το Sova έρχεται τόσο με μηχανικά όσο και πλήκτρα μεμβράνης καθώς και με εξαιρετικά gaming χαρακτηριστικά που απαιτεί το gaming στο living room. Δύο θύρες USB, ένα βολικό κανάλι καλωδίου ποντικιού για το αγαπημένο σας gaming ποντίκι, ένα ανταλλάξιμο ενσωματωμένο mousepad, μια ποικιλία από επιλογές για το χρήστη και η βαθιά προσοχή για να παρέχει την πιο άνετη gaming εμπειρία που είναι σήμερα διαθέσιμη.



Eκτός από την εξαιρετική άνεση που παρέχει το ROCCAT Sova Gaming Board στους gamers, είναι εμπλουτισμένο με τις αγαπημένες δυνατότητες των ROCCAT λογισμικών. Σε μία πλειάδα από προϊόντα που διεκδικούν να φέρουν την gaming εμπειρία από το γραφείο στο lining room, θα έπρεπε να είμαστε σίγουροι πως το SOVA ξεχωρίζει κι αυτό έχει επιτευχθεί. Tο ROCCAT SOVA διατίθεται δε δύο εκδόσεις:
Roccat Sova Membrane: 159,99€
Roccat Sova Mechanical: 214,99€


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*