Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony μιλάει για τις βελτιώσεις που έκανε στη συσκευασία του PS5

*
Σε μια εποχή που οι εταιρείες θέλουν να χρησιμοποιούν ολοένα και λιγότερο πλαστικό, η Sony έκανε σημαντικές αλλαγές για τα του PS5 και τα αποκαλύπτει μέσα από ένα νέο post στο blog της. Η εταιρεία σημειώνει πως στόχος της είναι να μην χρησιμοποιεί καθόλου πλαστικό στις συσκευασίες των προϊόντων της μέχρι και το 2025, ενώ τόνισε πως το κουτί αγοράς του PS5 είναι 93%-99% plastic-free, αφού ουσιαστικά το μόνο τμήμα που φέρει το σχετικό υλικό είναι το χερούλι μεταφοράς στο επάνω μέρος. Μάλιστα, η εταιρεία τονίζει πως έχει χρησιμοποιήσει πλέον και ελάχιστη κόλα, αφού τα διάφορα χάρτινα τμήματα είναι ενιαία και διπλωμένα και όχι μεμονωμένα και κολλημένα μεταξύ τους. Μπορείτε να δείτε το σχετικό αναλυτικό post της εταιρείας εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*