Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Valve επιθυμεί το Steam Deck να είναι Windows 11 ready

*
Επιθυμία της Valve είναι να κάνει το handheld gaming PC, Steam Deck απόλυτα συμβατό με τα Windows 11. Παρόλο που εδώ και μερικές εβδομάδες γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα μπορεί να τρέχει Windows, δεν έχει γίνει γνωστό το πως αυτό θα υποστηρίζεται από τη Valve ή αν θα υπάρχει επιλογή για Trusted Platform Modules (TPM) ώστε να τρέχει το λειτουργικό.

Τώρα η Valve επιβεβαιώνει ότι έχει επικεντρωθεί στην υποστήριξη των Windows και για τον λόγο αυτό συνεργάζεται με την AMD για εξασφαλιστεί η υποστήριξη TPM σε επίπεδο BIOS και ότι το Steam Deck θα είναι έτοιμο για την έλευση των Windows 11. Πάντως η κονσόλα θα έρχεται με προεγκατεστημένο το SteamOS, ένα custom version του Linux. Ο λόγος που η εταιρεία επιθυμεί διακαώς την υποστήριξη των Windows είναι το ότι θέλει στο νέο μηχάνημα να τρέχουν παιχνίδια όπως τα Apex Legends, Destiny 2, PUBG, Fortnite και Gears 5, με τεχνολογία anti-cheat, κάτι που δεν μπορεί να γίνει δίχως το λειτουργικό της Microsoft. Όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, βρίσκονται σε στενή συνεργασία με την BattlEye και την Easy Anti-Cheat, έτσι ώστε να υπάρξει υποστήριξη για το λογισμικό Proton πριν το λανσάρισμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*