Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H εξαιρετική πορεία των iPhone 12 βοηθάει την Apple να καταγράψει άλλο ένα εξαιρετικό τρίμηνο

*
Η Apple συνεχίζει να κινείται σε τρομακτικά υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και η σειρά iPhone 12 φαίνεται πως βοήθησε αρκετά. Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε για το τελευταίο της τρίμηνο έσοδα 81.43 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας άνοδο 36% σε σχέση με την περσινή περίοδο. Μάλιστα, ο αριθμός αυτός αποδεικνύει ότι ξεπεράστηκε κατά πολύ και η εκτίμηση των ανθρώπων της εταιρείας που μιλούσαν για έσοδα που θα έφταναν τα 73 δισ. δολάρια. Τα καθαρά κέρδη άγγιξαν τα 21.7 δισεκατομμύρια δολάρια και σε αυτό οφείλεται το γεγονός πως οι πωλήσεις των iPhone 12 κινούνται στο +50% σε σχέση με πέρσι. Οι αναλυτές εκτιμούν πως αυτό έγινε τόσο γιατί οι πάροχοι ανά τον κόσμο προώθησαν τη συσκευή ως μια κορυφαία λύση για την είσοδο του κοινού στο 5G, ενώ αρκετός κόσμος φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει και αυτό το βήμα. Άνοδος σημειώθηκε και στα Mac και iPad που κινήθηκαν στο +16.3% και +11.9% αντίστοιχα για την τελευταία σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*