Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei: Πρώτος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο

*
Σύμφωνα με την Counterpoint Research η Huawei έκλεισε το Απρίλιο καταφέρνοντας κάτι που είχε βάλει στόχο από το 2016: να καταλήξει να πουλά περισσότερα smartphone από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο. Φαίνεται λοιπόν πως το μήνα Απρίλιο το 21,4% των smartphone που πωλήθηκαν ήταν Huawei, με την Samsung, μαθημένη στην πρωτιά, να περνά στη δεύτερη θέση με ποσοστό 19,1%.

Ο Απρίλιος ήταν γενικά δυνατός για την κατηγορία αφού πωλήθηκαν 69,37 εκατομμύρια συσκευές, μέγεθος αυξημένο κατά 41% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.


Η Huawei βρέθηκε σε θετική αλλά και αρνητική συγκυρία, με τη διεθνή πολιτική διαμάχη να μειώνει αναγκαστικά τη διάθεση συσκευών της σε μεγάλες αγορές, αλλά την Κίνα, που πέρασε νωρίτερα κάθε στάδιο της πανδημίας να στρέφεται επίσης νωρίτερα σε αγορά smartphone δεδομένων των νέων συνθηκών στις οποίες έπρεπε να προσαρμοστούν οι καταναλωτές.

Μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η διεθνής κατάσταση προχωρώντας και μαζί με αυτήν και η θέση της Huawei στο podium των πωλήσεων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*