Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

IFA 2019: Νέα μοντέλα Venu smartwatch από την Garmin (trailer)

Μετά την ανακοίνωση του Fenix 6 GPS multi-sport watch από την Garmin, η εταιρεία αποκάλυψε το νέο lineup GPS smartwatches της σειράς Venu. Τα νέα μοντέλα θα έρχονται με OLED Displays για να ανταγωνιστούν καλύτερα το Apple Watch, τα οποία θα δίνουν τη δυνατότητα επιλογής να είναι πάντα ενεργοποιημένα. Είναι σχεδιασμένα για χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με ειδοποιήσεις για σημαντικά γεγονότα, είτε ο χρήστης βρίσκεται στη δουλειά, είτε θέλει να πετύχει συγκεκριμένους στόχους γυμναστικής, ενώ μπορεί ακόμα και να πληρώσει κάποιες αγορές του στη διαδρομή για το σπίτι πιο γρήγορα και εύκολα.

Η οθόνη του έχει μέγεθος 1,2 ίντσες και μπορεί να αποτυπώσει animations που βοηθάνε το χρήστη να κατανοήσει καλύτερα τις ιδανικές γι’ αυτόν ασκήσεις εκγύμνασης. Η μπαταρία του θα τελειώσει μετά από 5 ημέρες χρήσης σε smartwatch mode ή σε 6 ώρες σε GPS mode, χρησιμοποιώντας παράλληλα μουσική. Τα Venu smartwatches θα κυκλοφορήσουν εντός του Σεπτεμβρίου με τιμή $399,99. 




Εκτός αυτών, η Garmin ανανεώνει και τα multi-sport Vivoactive smartwatches της. Το Vivoactive 4 (45mm) αντέχει 8 μέρες σε smartwatch mode και το Vivoactive 4S (40mm) αντέχει 7 μέρες στην ίδια λειτουργία. Αμφότερα θα έχουν την ίδια οθόνη με τη σειρά Vivoactive 3 και θα κοστίζουν $349,99 όταν κυκλοφορήσουν – και αυτά – μέσα στο Σεπτέμβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*