Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: Δεν υπάρχει ορατό τέλος στο πρόβλημα της διαθεσιμότητας του PS5

*
Ο Jim Ryan, CEO της Sony Interactive Entertainment παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει φως στο τούνελ, αναφορικά με το πρόβλημα της διαθεσιμότητας του PlayStation 5. Πάντως, παρά τα προβλήματα που έχει επιφέρει η παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών, η νεότερη κονσόλα της Sony ξεπέρασε τα 10 εκ. πωληθέντα συστήματα. Όμως η πέρα από κάθε προσδοκία ζήτηση δεν αναμένεται να ικανοποιείται άμεσα το επόμενο διάστημα.

"Από τη μία έχουμε κατορθώσει να παράξουμε ταχύτερα περισσότερα PlayStations, κάτι που με χαροποιεί, από την άλλη δεν θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε άμεσα τη ζήτηση το επόμενο διάστημα και αυτό με στεναχωρεί. Ναι μεν η απόδοση των συνεργατών μας βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, όμως η έλλειψη ημιαγωγών είναι μια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε", δήλωσε ο Ryan στο Reuters.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*