Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MS Office και Skype προ-εγκατεστημένα στα Sony και LG Android tablets

Στα επόμενα Android tablets των Sony και LG θα υπάρχουν προ-εγκατεστημένες μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της Microsoft. Σε αυτές περιλαμβάνονται τα Word, Excel, PowerPoint, Skype, OneNote και OneDrive. Εκτός από τις Sony και LG, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης και τη συνεργασία της με 18 άλλες κατασκευάστριες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Haier. Έτσι λοιπόν, οι συνέταιροι της Microsoft φτάνουν τους 31, ανάμεσα τους βρίσκονται και οι Samsung, Dell, και Pegatron.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια σειρά από εφαρμογές έρχονται και για το Samsung Galaxy S6, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τη συμφωνία μεταξύ της Microsoft και των εν λόγω κατασκευαστών. Ωστόσο, η εταιρεία σημείωσε πως «ανοίγει "νέες πηγές εσόδων" για τους συνεργάτες της». Τέλος, οι παραπάνω εφαρμογές αναμένεται να ενσωματωθούν στο Sony Xperia Z4 tablet εντός των προσεχών μηνών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*