Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MX Master: Νέο ασύρματο ποντίκι από την Logitech

H Logitech αποκάλυψε ένα νέο ασύρματο ποντίκι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε περιβάλλον πολλών οθονών και διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων. Ο λόγος για το MX Master. Πρόκειται για ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο ποντίκι με εντυπωσιακό σχεδιασμό που σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει πολλαπλά οφέλη, σε ακρίβεια, έλεγχο και ταχύτητα. Το σχήμα του στηρίζει αποτελεσματικά και σε μια φυσική θέση την παλάμη και τον καρπό, ενώ διαθέτει ροδέλα κύλισης με επιταχυνόμενη απόκριση, η οποία προσφέρει άμεση μετάβαση από μετακίνηση ανά ένα κλικ σε υπερταχύ scrolling. Επίσης, μια δεύτερη ροδέλα κύλισης, τοποθετημένη στο πλάι για χρήση με τον αντίχειρα, δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα για οριζόντιο scrolling και μετακίνηση μεταξύ tabs ιστοσελίδων. Το ποντίκι συνδέεται σε υπολογιστές Windows ή Mac μέσω του μικροσκοπικού δέκτη Logitech Unifying που διαθέτει τεχνολογία Bluetooth Smart και μπορεί να συνδεθεί με έως και τρεις συσκευές.



Από πλευράς παραμετροποίησης, το λογισμικό Logitech Options επιτρέπει την ρύθμιση των πλήκτρων ώστε να αντιστοιχούν σε οποιαδήποτε εντολή εξυπηρετεί τον χρήστη. Παράλληλα, η τεχνολογία laser Logitech Darkfield προσφέρει ανίχνευση σε κάθε είδους επιφάνεια, ακόμη και πάνω σε γυαλί ή σε έντονα γυαλιστερή επιφάνεια. Το MX Master ενσωματώνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία διαρκεί έως και 40 μέρες με μια πλήρη φόρτιση (ανάλογα τη χρήση). Μάλιστα όπως σημειώνει η εταιρεία, τέσσερα λεπτά φόρτισης αρκούν για μια ημέρα χρήσης, ενώ ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί όταν φορτίζει. Το νέο ποντίκι αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €105.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*