Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Naga Chroma: Νέο MMO mouse από τη Razer

Η Razer ανανεώνει την οικογένεια προϊόντων Naga Chroma με την προσθήκη ενός νέου ποντικιού, όπου σύμφωνα με την εταιρεία είναι ιδανικό για MMO games. Αυτό που το καθιστά ιδανικό για MMO gaming είναι ο αισθητήρας λέιζερ (5G) των 16.000 dpi και τα 12 προγραμματιζόμενα μηχανικά πλήκτρα που βρίσκονται στο πλάι του ποντικιού (στο σημείο του αντίχειρα). Τα πλήκτρα είναι εργονομικά διαμορφωμένα έτσι ώστε να ξεχωρίζουν επιτρέποντας στον gamer να βρίσκει εύκολα το σωστό πλήκτρο, χωρίς να ψάχνει. Το Naga Chroma ενσωματώνει επιπλέον επτά πλήκτρα στο πάνω μέρος του - συμπεριλαμβανομένων των «αριστερό και δεξί κλικ» και τροχό κύλισης (Τilt click), ο οποίος κινείται σε τέσσερις κατευθύνσεις (πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά).


Η νέα πρόταση της Razer διαθέτει επίσης οπίσθιο φωτισμό με 16.8 εκ. προσαρμόσιμους συνδυασμούς χρωμάτων, και το Razer Synapse software για το συγχρονισμό του ποντικιού με άλλα περιφερειακά της εταιρείας (όπως πληκτρολόγιο και headset). Το Naga Chroma έχει διαστάσεις 119 x 75 mm και βάρος 135 gr. Τέλος, το νέο ποντίκι της Razer είναι διαθέσιμο για προ-αγορά μέσα από το επίσημο website της εταιρείας και αναμένεται στις 27 Νοεμβρίου με τιμή στα €99.99.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*