Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Offline navigation και για τα Google Maps

Η Google ανανεώνει τα Google Maps για φορητές συσκευές προσφέροντας πλέον offline navigation για να μην χάνεστε ποτέ. Μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή σας τον χάρτη που επιθυμείτε, (πόλης, χώρας κ.λπ.) και να πλοηγηθείτε χωρίς να είστε online. Η εφαρμογή προσφέρει turn-by-turn navigation, πληροφορίες για τα μέρη της διαδρομής σας και δυνατότητα για download χαρτών μόνο μέσω Wi-Fi για να μην βρεθείτε ξαφνικά χρεωμένοι. Σε περίπτωση που βρεθείτε εντός δικτύου η εφαρμογή θα “γυρνά” αυτόματα σε online mode προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της.



Οι νέες λειτουργίες της εφαρμογής διατίθενται σε όλους μέσω update αυτής σε Android ενώ σύντομα θα υπάρξει αντίστοιχο update και για iOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*