Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PC modder έφτιαξε το πρώτο custom PS5 με υδρόψυξη (trailer)

*
Ένας PC modder από το Βιετνάμ σχεδίασε και δημιούργησε το πρώτο custom PS5 με υδρόψυξη! Συγκεκριμένα, ο Nhenhophach ξεκίνησε αποσυναρμολογώντας την κονσόλα και κατέληξε σε ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο που αλλάζει εντελώς και το σασί του συστήματος. Όπως είναι λογικό, το τελικό σχέδιο καταλαμβάνει και αρκετά διαφορετικό χώρο, αφού τα εξωτερικά του τμήματα έχουν αφαιρεθεί και έχει δημιουργηθεί χώρος στο εσωτερικό για τα έξτρα parts. Μπορείτε να δείτε την κατασκευή του και κάποιες πληροφορίες για τη δημιουργία στο παρακάτω video, ενώ ο ίδιος σημειώνει πως σύντομα θα ξεκινήσει να εμπορεύεται και αυτή του τη δραστηριότητα. Απολαύστε!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • nickvog
    • Έριξε τη θερμοκρασία αλλά δεν ακούσαμε καθόλου τι θόρυβο αφήνει. Σίγουρα το water cooling τον κατεβάζει, αλλά θα ήθελα να το ακούσω όταν φτάνει εκεί κάπου στους 52 βαθμούς.

      Σε κάθε περίπτωση, ΤΡΟΜΕΡΗ δουλειά !!!!

*