Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Τα νέα δεδομένα για διαθεσιμότητα και παρτίδα του Απριλίου στην ελληνική αγορά

*
Όπως κάθε μήνα, το Enternity καταγράφει και τώρα τι ισχύει με τη διαθεσιμότητα και την παρτίδα του Απριλίου για το PS5 στην ελληνική αγορά. Σε αντίθεση με τους προηγούμενους μήνες, αναμέναμε την σχετική πληροφόρηση από το λιανεμπόριο μέχρι και την τελευταία στιγμή σχετικά με το αν θα υπάρχουν ή όχι κονσόλες για να πάνε στους καταναλωτές. Αυτό που καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε σήμερα το πρωί είναι πως τον Απρίλιο δεν θα έρθουν τελικά καθόλου μηχανήματα και πως η παρτίδα που αναμενόταν για τον μήνα που τελειώνει, πάει για τις αρχές του επόμενου, δηλαδή από την επόμενη εβδομάδα. Η κατάσταση είναι ακόμη δύσκολή με τις παραδόσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα συνεχιστεί και για μεγάλο μέρος και της φετινής χρονιάς. Ελπίζουμε να καλυφθούν το συντομότερο δυνατόν όλες οι παραγγελίες και για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώνουμε σχετικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*