Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Τι ισχύει για την παρτίδα Φεβρουαρίου στην Ελλάδα

*
Η ώρα της διάθεσης της νέας παρτίδας για το PS5 στην Ελλάδα έφτασε και το Enternity έχει όλες τις πληροφορίες. Σύμφωνα με τα όσα καταφέραμε να συλλέξουμε από τις πηγές μας στη λιανική, τα κομμάτια έφτασαν και παραδόθηκαν στο επίσημο δίκτυο συνεργατών και διανομής την Παρασκευή το απόγευμα, με μια καθυστέρηση που ίσως και να οφείλεται στην κακοκαιρία που ταλαιπωρούσε όλη τη χώρα την περασμένη εβδομάδα. Από σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Enternity, έχουν ξεκινήσει να αποστέλλονται μαζικά στους καταναλωτές που έχουν κάνει τις σχετικές προ-παραγγελίες, τηρώντας τις λίστες προτεραιότητας που έχει ήδη κάθε ένα από τα καταστήματα.

Το δεύτερο μέρος της παρτίδας του Φεβρουαρίου θα έρθει προς τα τέλη αυτής της εβδομάδας, για να γίνουν οι σχετικές αποστολές στις αρχές της επόμενης. Κάποιες εταιρείες εκτιμούν πως θα καλύψουν με αυτό το κύμα τις προ-παραγγελίες του Σεπτεμβρίου, ενώ κάποιες άλλες ίσως και κάποιες του Οκτωβρίου. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν ενδείξεις για το τι θα συμβεί τον Μάρτιο. Όπως και να ‘χει, έχετε το νου σας, τα αυτιά σας και τα μάτια σας ανοιχτά!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*