Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Parrot minidrones, αποκλειστικά στα Public

Τα νέα Parrot minidrones έρχονται από 21 Νοεμβρίου αποκλειστικά στα καταστήματα Public. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, τα νέα τηλεκατευθυνόμενα minidrones με κάμερα της Parrot έρχονται για αυτούς που αναζητούν τις πιο σύγχρονες και πιο προηγμένες επιλογές gadgets. Νέες δυνατότητες και νέα μοντέλα που υπόσχονται διασκεδαστικές διαδρομές για κάθε χρήστη. Η εμβέλειά τους δεν σε περιορίζει σε τίποτα, ενώ η μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα επιτρέπουν την εξερεύνηση οποιουδήποτε χώρου χωρίς κανένα εμπόδιο. Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει από πριν μια σειρά από κινήσεις και κόλπα, και στη συνέχεια να τα δει να πραγματοποιούνται με μεγάλη ακρίβεια.


Η αποσπώμενη μπαταρία τους εξασφαλίζει αντοχή για συνεχόμενη χρήση έως και 20 λεπτά σε κάποια από τα μοντέλα, ενώ ο χειρισμός γίνεται πανεύκολα μέσω smartphone ή tablet, με τη βοήθεια ειδικής εφαρμογής για Android ή iOS περιβάλλον, που διατίθεται δωρεάν. Το υλικό που καταγράφεται αποστέλλεται απευθείας στη συσκευή του χρήστη, ενώ με ένα κλικ, το video «ανεβαίνει» στο YouTube, μέσα από ειδικά διαμορφωμένο φιλικό μενού. Τέλος, υπάρχουν επιλογές για έδαφος (Parrot Jumping Night και Parrot Jumping Race ), αέρα (Parrot Airborne Night και Parrot Airborne Cargo), αλλά και νερό (Parrot Hydrofoil). Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για όλα τα νέα minidrones εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*