Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: Παλεύουμε για να καλύψουμε τη ζήτηση των Xbox Series X και Xbox Series S

*
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Major Nelson, ο Phil Spencer δήλωσε ότι η Xbox έχει θέσει ως στόχο να φέρει στα ράφια των καταστημάτων όσο περισότερες κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S είναι δυνατό το επόμενο διάστημα, προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση. Κάνοντας μια αναδρομή στο 2020, ο Spencer ανέφερε ότι οι κονσόλες λανσαρίστηκαν και ολοι ευχονταν να υπήρχαν περισσότερες, μιας και πουλήθηκαν πολύ γρήγορα.

"Ακούω πολλούς να διαμαρτύρονται λέγοντας, γιατί δεν φτιάξατε περισσότερες, γιατί δεν ξεκινήσατε νωρίτερα, γιατί δεν τις στείλατε νωρίτερα;", συμπλήρωσε ο Spencer, λέγοντας πως τα πράγματα δεν είναι τόσα απλά και στη μέση μπαίνει και το engineering. "Δεν τις καθυστερούμε, τις παράγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, όλες οι γραμμές συναρμολόγησης δούλευουν".


Τέλος, ο Spencer σημείωσε ότι πρόσφατα είχε τηλεφωνική συνομιλία με την Lisa Su της AMD, που κατασκευάζει τη CPU και τη GPU για τα νέας γενιάς Xbox, όπου τη ρώτησε με ποιον τρόπο θα αποκτήσουν περισσότερες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*