Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Γεγονός η πρώτη ομαδική αγωγή για το θέμα του drifting στο DualSense του PS5

*
Τα προβλήματα που προκαλεί το drifting που εντοπίστηκε σε χρήστες που αγόρασαν το PS5 και το DualSense αρχίζουν να γίνονται πιο έντονα, αφού πλέον έχουμε και επίσημα την πρώτη αγωγή. Η δικηγορική εταιρεία Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith LLP κατέθεσε επίσημα αγωγή κατά της Sony για το θέμα σε αμερικανικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης από τις 12 Φεβρουαρίου για λογαριασμό του Lmarc Turner και "άλλων πελατών με παρόμοιες υποθέσεις". Στο κατηγορητήριο αναφέρεται πως το DualSense controller είναι «ελαττωματικό» και έχει προβλήματα drifting, καθώς και η πως η Sony έχει ήδη ενημερωθεί για τα σχετικά παράπονα από χρήστες μέσω του διαδικτύου. Ακόμη, η Sony κατηγορείται σχετικά με τις επιλογές επισκευής που προσφέρει. Μένει να δούμε τη συνέχεια της υπόθεσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*