Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Εφικτός ο στόχος για πωλήσεις 22,6 εκ. PlayStation 5 ως το τέλος του οικονομικού έτους

*
Ο CFO της Sony, Hiroki Totoki, υποστήρίζει ότι η εταιρεία έχει εξασφαλίσει όλους τους απαραίτητους ημιαγωγούς για την παραγωγή του PlayStation 5 και ο στόχος για πωλήσεις 14,8 εκ. συστημάτων ως το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους, δηλαδή ως τις 31 Μαρτίου 2022.

Εφόσον ισχύουν τα παραπάνω, μέχρι τον επόμενο Μάρτιο θα έχουν πουληθεί 22,6 εκ. PlayStation 5. Ακόμα πουλώντας περισσότερες από 14,8 εκ. κονσόλες θα σπάσει το ρεκόρ που κρατάει το PlayStation 4 από το οικονομικό έτος 2014.


Ήδη έχουν πουληθεί 10,1 εκ. PlayStation 5 και πρόκειται για την κονσόλα της Sony με τις ταχύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Τέλος, τα 7,8 εκ. PlayStation 5 πουλήθηκαν από την ημέρα που λανσαρίστηκε ως τις 31 Μαρτίου 2021 και τα υπόλοιπα το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*