Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Spring Loaded: Επιβεβαιώθηκε το νέο event της Apple για τις 20 Απριλίου

*
Η Apple επιβεβαίωσε την πληροφορία που έδινε από χθες το πρωί η Siri για το επόμενο event της, το οποίο θα γίνει όντως στις 20 Απριλίου και θα έχει τίτλο Spring Loaded. Θα είναι αποκλειστικά online, θα μεταδοθεί από το επίσημο site της Apple και το κανάλι της εταιρείας στο YouTube και θα ξεκινήσει στις 20.00 ώρα Ελλάδος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα περιλαμβάνει σίγουρα ένα πρώτο φρεσκάρισμα στη σειρά των iPad με το νέο iPad Pro που θα έχει οθόνη 12.9 ιντσών τεχνολογίας mini-LED και υποστήριξη για 5G. Ακόμη αναμένεται ένα μοντέλο στις 11 ίντσες και γενικότερα καλύτερες κάμερες και το νέο A14X SoC. Κάποιες φήμες ακούγονται και για φρεσκάρισμα του iPad mini στις 8.7 ίντσες, ενώ ίσως δούμε και κάτι για το νέο και ανασχεδιασμένο iMac.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*