Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Super 64: Η EON Gaming ανακοίνωσε Nintendo 64 HDMI Adapter (video)

*
H EON Gaming μπλέκεται ξανά στο χώρο των retro κονσολών και αυτή τη φορά φέρνει στην αγορά έναν HDMI Adapter για Nintendo 64! Η εταιρεία έγινε γνωστή στο χώρο με την κυκλοφορία ενός HDMI αντάπτορα για το GameCube που επέτρεπε σε όλους την εύκολη χρήση της κονσόλας σε μοντέρνες τηλεοράσεις, βελτιώνοντας ταυτόχρονα όσο είναι αυτό δυνατό την ποιότητα της εικόνας. Με κοινοποίησή της στο Twitter, η EON πάει μια γενιά πίσω στις κονσόλες της Nintendo και ανακοίνωσε την άφιξη του EON Super 64 για τους κατόχους του N64. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Super 64 είναι η πρώτη λύση HDMI που λειτουργεί χωρίς παρεμβάσεις στην κονσόλα και επιτρέπει επίσης το upscale της ανάλυσης στα 480p.



Η συσκευή θα διαθέτει και μια λειτουργία “Slick” που υπόσχεται πως θα βελτιώνει ακόμα περισσότερο τα γραφικά της κονσόλας. Η τιμή του προιόντος είναι $149.99 δολάρια και οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 22 Ιουλίου 2019. Οι προ παραγγελίες είναι ακόμα ανοιχτές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*