Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

System update για το Nintendo 3DS ξανά μετά από 9 μήνες

*
Μετά από σχεδόν 9 μήνες, η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο system update για το Nintendo 3DS. Η νέα έκδοση που είναι διαθέσιμη τώρα για κατέβασμα έχει την κωδική ονομασία 11.15.0-47και σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία προσθέτει μικρές αλλαγές και patches για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα στη λειτουργία και κάποιες μικρές αναβαθμίσεις στο λογισμικού. Dataminer σημειώνει πάντως πως από τα δεδομένα φαίνεται πως η Nintendo έχει ενημερώσει το recovery mode του φορητού συστήματος, καθώς και έχει αναβαθμίσει τον Internet Browser, με απώτερο σκοπό να κλείσει τα κενά ασφαλείας που είχαν εντοπιστεί από hackers. Τελευταία ενημέρωση συστήματος για το Nintendo 3DS είχε διατεθεί στις 16 Νοεμβρίου 2020 και η αμέσως προηγούμενη τον Δεκέμβριο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*