Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

T300 RS: Το πρώτο επίσημο PS4 force feedback τιμόνι

Η Thrustmaster ανακοίνωσε το πρώτο επίσημο force feedback τιμόνι για το PlayStation 4, το T300 RS, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου και με τιμή στα €369.99. Το εν λόγω περιφερειακό θα είναι επίσης συμβατό με PlayStation 3 και PC και έρχεται με έναν εντυπωσιακό λεβιέ ταχυτήτων (built-in paddle shifter) και ένα σετ με δύο πεντάλ (γκάζι και πεντάλ φρένου με προοδευτική αντίσταση). Η εναλλαγή μεταξύ των formats πραγματοποιείται μέσω ενός διακόπτη λειτουργίας (PS4/PS3 mode), ενώ ενσωματώνει και τα επίσημα πλήκτρα του PS4 (PS, Share, Options).

Το νέο τιμόνι της Thrustmaster είναι επίσης συμβατό με το σετ τριών πεντάλ της εταιρείας (T3PA και T500 RS), καθώς και με το λεβιέ ταχυτήτων TH8A και TH8RS. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το T300 RS χρησιμοποιήθηκε για την παρουσίαση του DriveClub στην Ε3 2014.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*