Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox: Headsets επαυξημένης πραγματικότητας το 2018

*
Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Microsoft ανακοίνωσε πως ανοίγει σε περισσότερους κατασκευαστές το Windows Holographic Platform ώστε να εμφανιστούν περισσότερα headsets επαυξημένης πραγματικότητας σε Windows 10 και ξαφνικά το Xbox μπαίνει στην εξίσωση. Η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε πως εντός του 2018 θα υπάρξει υποστήριξη για mixed reality headsets σε Xbox One και Project Scorpio. Μαζί με αυτό παρουσίασε και το αντίστοιχο headset από την ACER, το ACER Windows Mixed Reality headset, που θα αρχίσει να αποστέλλεται σε developers εντός του μήνα. Διαθέτει 2 οθόνες ανάλυσης 1440x1440 pixels στα 90Hz, audio jack 3,5 χιλιοστών, HDMI 2.0 και USB 3.0. Για το απλό κοινό τα αντίστοιχα headsets θα γίνουν διαθέσιμα την περίοδο των Χριστουγέννων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*