Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε κονσόλα Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate Edition και το Super Mario Party + Joy-Con bundle

*
Μπορεί η αγορά των videogames να περιμένει το Nintendo Switch 2, αλλά η Nintendo συνεχίζει να ανακοινώνει bundles για το ήδη υπάρχον σύστημα με το Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate Edition να είναι η νεότερη προσθήκη. Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε μια νέα έκδοση της OLED κονσόλας με χειριστήρια που φέρουν το λογότυπο και τα χαρακτηριστικά σχήματα του δημοφιλούς fighting game. Στο πακέτο αγοράς περιλαμβάνεται ακόμη το πλήρες game, καθώς και μια τρίμηνη συνδρομή στο Nintendo switch Online.

Η τιμή του ορίστηκε για την αγορά των ΗΠΑ στα 349 δολάρια, κάτι που σημαίνει πως θα πωλείται στα ίδια επίπεδα με αυτά του απλού Nintendo Switch OLED. Το νέο πακέτο θα είναι διαθέσιμο από τις 19 Νοεμβρίου μέσα από το επίσημο site της Nintendo και επιλεγμένους συνεργάτες στο λιανεμπόριο. Το Amazon έχει ήδη ανεβάσει τη σχετική προϊόντική σελίδα που μπορείτε να βρείτε εδώ.




Παράλληλα, η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε και το Super Mario Party + Joy-Con bundle, το οποίο περιλαμβάνει ένα σετ μπλε και κόκκινων Joy-Cons καθώς και το Super Mario Party videogame. Η τιμή του ορίστηκε στα 99,99 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*