Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναμονή τέλος για την "ιδιαίτερη" κονσόλα Playdate, άμεσα διαθέσιμη για παραγγελία και από Ελλάδα και Κύπρο

*
Η Panic ανακοίνωσε πως η φορητή κονσόλα της Playdate είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά και μάλιστα μπορείτε να την παραγγείλετε και από την Ελλάδα και την Κύπρο. Το Playdate κυκλοφόρησε αρχικά τον Απρίλιο του 2022 και έχει πουλήσει μέχρι στιγμής πάνω από 70 χιλιάδες συστήματα (την πρώτη χρονιά έφυγαν 53 χιλιάδες προς τους καταναλωτές).

Η Panic σημείωσε πως μετά από αρκετή δουλειά με τα logistics, είναι χαρούμενη να ανακοινώσει πως έχουν καλυφθεί όλα τα preorders και πως πλέον όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το αποκτήσουν με μια απλή αγορά από το site της.


Στις 22 χώρες που πλέον μπορεί να αποσταλεί το προϊόν είναι πλέον και η Ελλάδα και η Κύπρος. Αναλυτικά, μπορούν να το αποκτήσουν πλέον οι καταναλωτές σε Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Τσεχία, Εσθονία, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Μάλτα, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Ρουμανία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Κορέα, Σουηδία, Ελβετία.

Υπενθυμίζεται πως η Panic ανέβασε την τιμή του Playdate κατά 20 δολάρια τον Απρίλιο λόγω αυξημένου κατασκευαστικού κόστους. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της κονσόλας που λέγεται “Catalog” προσφέρονται πλέον 120 τίτλοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*