Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απορρίφθηκε αγωγή εναντίον της Nintendo για το drift των Joy-Cons

*
Δικαστήριο των Η.Π.Α. απέρριψε αγωγή εναντίον της Nintendo για θέμα του drift των Joy-Cons. Η μήνυση κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2020 για λογαριασμό ενός δεκάχρονου από τους γονείς του. Υποστήριζαν ότι το drift των Joy-Cons του Nintendo Switch ήταν τόσο έντονο, που τα χειριστήρια ήταν ακατάλληλα για gaming. Σύμφωνα με το Eurogamer, η αγωγή απορρίφθηκε τον Νοέμβριο του 2022, με το σκεπτικό ότι η συμφωνία χρήσης ήταν ανάμεσα στους γονείς (που αγόρασαν την κονσόλα) και τη Nintendo, όχι το παιδί που είναι ανήλικο.

"Η ολομέλεια αναγκαστικά διαπίστωσε ότι οι γονείς ήταν οι μόνοι ιδιοκτήτες της κονσόλας", σημεώσε ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ, William Alsup. "Τα επιχειρήματα δωρεάς και διαφωνίας των εναγόντων "διαβάστηκαν προσεκτικά και εξετάστηκαν" και η επιτροπή διαιτησίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ανήλικοι δεν είναι μέρη της EULA, αλλά είναι οι γονείς. Επειδή δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία μεταξύ της Nintendo και των ανηλίκων, η επιτροπή δεν χρειάστηκε να αποφανθεί για τα άλλα θέματα που παρατίθενται".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*