Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple Vision Pro: Εκτιμήσεις για κυκλοφορία κοντά στον Μάρτιο

*
Η Apple έχει ανακοινώσει την κυκλοφορία του Apple Vision Pro για το 2024, χωρίς να πει κάτι παραπάνω και φαίνεται πως αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ο Mark Gurman του Bloomberg σημειώνει στο νεότερο Power On Newsletter του πως το headset αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο στις ΗΠΑ και μετέπειτα να εμφανιστεί στις υπόλοιπες αγορές.

Η αμερικανική εταιρεία έχει αποφύγει εντέχνως να τοποθετηθεί για το ζήτημα και να πει κάτι παραπάνω και φαίνεται πως όσοι ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν θα πρέπει να κλείσουν σχετικό ραντεβού σε κατάστημα της Apple ή να κάνουν την αγορά μέσα από το online κατάστημα της εταιρείας.


Προς το παρόν δεν φαίνεται πως το Apple Vision Pro θα πωλείται μέσω τρίτων συνεργατών. Η Apple κάνει διάφορες δοκιμές στο visionOS με developers και φαίνεται πως αυτή τη στιγμή το πλάνο είναι να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στον Μάρτιο, παράλληλα με την ανακοίνωση για τα νέα OLED iPad Pro μοντέλα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*