Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό είναι το μηχάνημα που θα ενημερώνει τα σφραγισμένα iPhone η Apple στα Apple Stores! (εικόνα)

*
Όπως φαίνεται από πολλαπλές πηγές, η Apple θα πουλάει τα τηλέφωνά της πλήρως ενημερωμένα, αφού με έναν μηχανισμό θα κάνει όλα τα firmware updates μέσα στα ίδια τα Apple Stores σε σφραγισμένα προϊόντα! Το νέο σύστημα έχει την κωδική ονομασία “Presto”, θα ανακοινωθεί επίσημα σύντομα, και θα αξιοποιεί τεχνολογίες ασύρματης επικοινωνίας για να περνάει τα νεότερα iOS updates στα iPhone πριν καν αυτά φύγουν από τα ράφια και την αποθήκη του εκάστοτε καταστήματος.

Η συσκευή εμφανίστηκε σε πρόσφατο ρεπορτάζ και όπως μπορεί να δει κανείς στην εικόνα παρακάτω, θυμίζει ραφιέρα και έχει ειδικά LED. Εκεί, υπάλληλοι της Apple θα τοποθετούν τα κλειστά κουτιά που έχουν στο στοκ τους και αυτά θα ενεργοποιούν τα iPhone στο εσωτερικό των σφραγισμένων κουτιών, θα τα ενημερώνουν με όλα τα τελευταία updates και στη συνέχεια θα τα απενεργοποιούν. Τα συστήματα του “Presto” θα μπορούν να ενημερώνουν έως και 6 iPhone ταυτόχρονα και η διαδικασία θα απαιτεί από 15 έως και 30 λεπτά για να ολοκληρωθεί.


Με αυτή τη διαδικασία, η Apple θέλει να πουλάει το iPhone στον τελικό καταναλωτή όσο πιο ενημερωμένο γίνεται και με πιθανές ενημερώσεις που λύνουν βασικά ζητήματα ήδη εγκατεστημένες. Για παράδειγμα, το iPhone 15 εμφανίστηκε στα καταστήματα με το iOS 17 προ-εγκατεστημένο, όμως η Apple έβγαλε άμεσα στην αγορά το iOS 17.0.1 για να λύσει ένα σημαντικό ζήτημα που αφορούσε την μεταφορά δεδομένων απευθείας από άλλη συσκευή.

Όπως είναι λογικό, το bug θα δημιουργούσε πρόβλημα σε κατόχους iPhone που ήθελαν να μεταφέρουν τα δεδομένα τους από το παλιό τους τηλέφωνο και με μία τέτοια διαδικασία θα ήταν εξασφαλισμένη η ομαλή λειτουργία από την πρώτη μέρα πώλησης των κινητών. Το σύστημα “Presto” αναμένεται να έχει τοποθετηθεί σε όλα τα Apple Stores των ΗΠΑ έως και τις αρχές του καλοκαιριού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*