Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: H Apple ετοιμάζει πιο οικονομική έκδοση του Vision Pro

*
Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η Apple ετοιμάζει μια πιο οικονομική έκδοση του Vision Pro headset και θα την λανσάρει εντός του 2025. Προφανώς λόγω του ότι η τιμή των $3.499 είναι περιοριστική και ως προϊόν το Vision Pro δεν προορίζεται για υιοθέτηση από μεγάλο μέρος των καταναλωτών. Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι αρχικά η εταιρεία είχε σκοπό να καθυστερήσει την ανακοίνωση της τιμής του Vision Pro, όμως προτίμησε να δώσει στους καταναλωτές περιθώριο εννέα μηνών για να την "χωνέψουν".

Το πιο οικονομικό headset λέγεται ότι θα ονομαστεί Vision ή Vision One και θα απευθύνεται σε ευρύ κοινό. Πιθανό, η Apple να χρησιμοποιήσει λιγότερο ποιοτικές οθόνες, λιγότερο ισχυρό chip, να κάνει περικοπές στι κάμερες ή να απαιτήσει την ύπαρξη AirPods για το spatial audio. Από την άλλη ίσως προσπαθήσει να διατηρήσει την εξωτερική οθόνη EyeSight και το σύστημα παρακολούθησης της κίνησης των χεριών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*