Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BOOM! Αυτά είναι τα νέα πιο λεπτά PS5! (εικόνες/video)

*
Η Sony αποκάλυψε από το πουθενά τις νέες πιο «λεπτές» εκδόσεις του PS5. Η ιαπωνική εταιρία «έριξε» την ανακοίνωση απλά στα social media της και όπως ήταν λογικό, τα πρώτα λεπτά το επίσημο site του PlayStation ήταν εκτός λειτουργίας. Οι νέες κονσόλες έρχονται με νέο πιο μοντέρνο και λεπτό σχεδιασμό με παρόμοιες τεχνολογίες. Οι δύο εκδόσεις παραμένουν (μία με drive και μία digital), ενώ ο αποθηκευτικός χώρος του συστήματος ανεβαίνει στο 1TB SSD.



Το μέγεθος των νέων PS5 είναι 30% μικρότερο και 18% και 24% πιο ελαφρύ από τα αρχικά μοντέλα. Τα καλύμματά του πλέον είναι τέσσερα, με το επάνω πιο glossy, ενώ το κάτω mate.

Δείτε πόσο μικρότερο είναι το νέο PS5 από τα αρχικά μοντέλα!


Όσοι αγοράσουν το νέο PS5 Digital Edition θα μπορούν να αποκτήσουν μετέπειτα το Ultra HD Blu-ray Disc Drive στην τιμή των €120 (μαζί με το σχετικό κάλυμα).



Τα νέα PS5 θα είναι διαθέσιμα από τον Νοέμβριο στις βασικές αγορές (όπως των ΗΠΑ) και αργότερα στις υπόλοιπες. Τα υπάρχοντα PS5 θα συνεχίσουν να πωλούνται μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.



Οι τιμές των νέων μοντέλων διαμορφώνονται ως εξής:
PS5 με Ultra HD Blu-ray disc drive: €549,99
PS5 Digital Edition: €449,99

Το νέο horizontal stand για τις νέες εκδόσεις θα περιλαμβάνεται στα νέα PS5. Ένα νέο Vertical Stand θα πωλείται ξεχωριστά στα €29,99.



Τέλος, στις αρχές του 2024 κυκλοφορήσουν τα πρώτα console covers για το νέο PS5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Πω πω ρε φίλε.......
      Τελικά ρε παιδί μου, η SONY το έχει παράδοση. Από το PS1 Slim μέχρι το PS5 Slim του σήμερα, πάντα να πάντα τα Slim μοντέλα να είναι άθλια εμφανισιακά.

      Ευτυχώς που αγοράζω κάθε φορά τη κονσόλα μου Day One........

*