Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βρετανικό group καταναλωτών υποστηρίζει ότι εντόπισε την αιτία του drift στα Joy-Cons

*
Σύμφωνα με νέα μελέτη από το βρετανικό group καταναλωτών "What?" της Μ. Βρετανίας, το drift στα Joy-Cons του Nintendo Switch πιθανότατα προκαλείται από μηχανικό σφάλμα, που πηγάζει από σχεδιαστικό λάθος.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι πλαστικές πλακέτες κυκλωμάτων του Joy-Con παρουσίασαν αξιοσημείωτη φθορά στα σημεία επαφής του slider του joystick, παρόλο που χρησιμοποιήθηκαν μόνο για μήνες. Αυτή η φθορά είναι που τελικά οδηγεί στο drift.


Επιπλέον, σκόνη και άλλοι ρύποι βρέθηκαν στα εσωτερικά εξαρτήματα του Switch, παρά τις προσπάθειες της Nintendo να στεγανοποιήσει τις εν λόγω περιοχές.

Η "What?" επέκρινε επίσης τον χειρισμό της κατάστασης από τη Nintendo και την απάντησή της στους επηρεαζόμενους καταναλωτές.

Ο οργανισμός ζήτησε από τη Nintendo να προσφέρει ένα πλάνο αποζημίωσης σε είδος ή επιστροφής χρημάτων για οποιονδήποτε καταναλωτή από το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να αποδείξει ότι αγόρασε ένα Joy-Con για αντικατάσταση του παλαιού λόγω drift από το 2017 και σημειώνει ότι αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

Ζήτησε επίσης από τη Nintendo να προσφέρει επισκευή ή αντικατάσταση εντελώς δωρεάν, για όλα τα Joy-Cons που έχουν παρουσιάσει drift από το 2017.

Σε απάντηση στη μελέτη, η Nintendo εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: «Το ποσοστό των Joy-Con controllers που έχei αναφερθεί ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το αναλογικό stick στο παρελθόν είναι μικρό και κάνουμε συνεχείς βελτιώσεις από την κυκλοφορία του το 2017."

"Περιμένουμε από όλο το υλικό μας να λειτουργεί όπως έχει σχεδιαστεί και, αν κάτι υπολείπεται αυτού του στόχου, ενθαρρύνουμε πάντα τους καταναλωτές να επικοινωνούν με την υποστήριξη πελατών της Nintendo, η οποία θα χαρεί να επιλύσει διαφάνεια και συνέπεια τυχόν ζητήματα καταναλωτών που σχετίζονται με τους αναλογικούς μοχλούς των Joy-Con controllers, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων όπου η εγγύηση μπορεί να μην ισχύει πλέον".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*