Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Έτσι θα είναι η κάμερα του iPhone 16 (εικόνα)

*
Οι φήμες για τις αλλαγές στην κάμερα του iPhone 16 δίνουν και παίρνουν και μία νέα εικόνα δείχνει πως θα είναι το module που θα χρησιμοποιήσει στη νέα της σειρά η Apple. Η σημαντική διαφορά είναι πως οι δύο φακοί θα είναι μοιρασμένοι κάθετα και όχι διαγώνια, όπως έχουμε δει μέχρι και στο iPhone 15.

Την πληροφορία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο leaker Majin Bu και φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από πηγές της ιστοσελίδας MacRumors. Πρόκειται για το σασί της βασικής κάμερας για το project “I-34” που χρησιμοποιείται ως κωδική ονομασία στο εσωτερικό της Apple για το βασικό μοντέλο iPhone 16.


Με αυτά τα δεδομένα, η Apple θα μπορεί να φέρει το Spatial Video Recording στα iPhone 16 και iPhone 16 Plus, ενώ μέσα σε αυτά εκτιμάται πως και τα «απλά» μοντέλα θα έχουν φέτος το Action Button των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Τα νέα iPhone αναμένονται τον φετινό Σεπτέμβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*