Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Με flat σχεδιασμό θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24

*
Η Samsung αφήνει τις κυρτές οθόνες των προηγούμενων ναυαρχίδων και εστιάζει σε έναν flat σχεδιασμό για το Samsung Galaxy S24, όπως μαρτυρούν νέες διαρροές. Τα νέα smartphones, σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο @OnLeaks, θα εμφανιστούν στις αρχές του 2024 και τα πρώτα renders τους είναι γεγονός. Έχουν δημιουργηθεί σε συνδυασμό με το Smartpix και βασίζονται σε διαρροές και πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι και σήμερα. Στις εικόνες φαίνεται πως το LED flash έχει μπει ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη κάμερα, ενώ τα πλήκτρα στο κυρίως σώμα παραμένουν στα ίδια επίπεδα. Μία κεραία UWB θα ενσωματωθεί στο σχεδιασμό, ενώ στο κάτω μέρος θα βρίσκουμε τη θύρα USB-C, μία υποδοχή καρτών SIM, ένα μικρόφωνο και το ηχείο. Οι διαρροές αναφέρουν ακόμη οθόνη 6.1 ιντσών και διαστάσεις 147x70.5x7.6 χιλιοστά (αντί για τα 146.3x70.9x7.6 χιλιοστά του Galaxy S23).



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*